4. kolo OLM 2022 – Šebetov a 5. kolo OLM 2022 – Sychotín

Tento víkend měla OLM v plánu dvě soutěže. V sobotu se soutěžilo v Šebetově a v neděli v Sychotíně. Obě soutěže se konaly až odpoledne a na obou se soutěžilo jen v požárním útoku. Opět pokračují naše trable se skládáním sestavy, takže si mladší i starší museli půjčovat ze Senetářova.

Začneme sobotní soutěže v Šebetově, kde nás v netradičním místě čekala velice náročná trať do kopce. Naši mladší se s tím popasovali nejlépe ze všech a za čas 18,52 obsadili první místo ?. Útok starších byl pěkně rozběhnut, už to vypadalo, že prolomíme smůlu, která se nám lepí na paty, ale bohužel po přidání plynu nám odlítá hadice ze stroje a s časem 37,24 končíme na 8. místě.

V Sychotíně šli mladší na start až jako poslední, a tak jsme věděli jaký čas je potřeba zaběhnout. Na levém proudu sestříknuto suverénně nejrychleji ze všech. Na pravém bohužel více než dvouvteřinový prostřik a čas 19,90. Za tento čas bychom obsadili 3. místo. Bohužel za přešlap čáry u terče dostáváme neplatný pokus a společně s dalšími 4 týmy končíme na děleném posledním místě. Zajímavostí je, že dva nejlepší týmy sobotní soutěže (my a Senetářov) na nedělní soutěži končí s neplatným pokusem poslední. Starší se nám postupně začínají seběhávat a zlepšovat. Dobře rozběhnutý útok, dokončujeme v čase 16,94. Třetí místo nám uteklo jen o 11 desetin. Do tabulky OLM si však připisujeme 3. místo, neboť první dvě příčky obsadil Sychotín (do tabulky OLM se počítá jen výsledek nejlepšího družstva daného sboru).

Složení družstev Šebetov:

Mladší: Hošková Denisa, Jureček Matěj, Müller Matěj, Packová Kateřina, Polák Dominik, Zelinková Jana

Starší: Buček Radek, Holíková Kateřina, Neužil Dalibor, Potůček Vladimír, Šlegl Martin, Zelinková Jana, Lukáš ze Senetářova

Složení družstev Sychotín:

Mladší: Holíková Tereza, Hošková Lenka, Jureček Matěj, Packová Kateřina, Polák Dominik, Zelinková Jana

Starší: Buček Radek, Holíková Kateřina, Neužil Dalibor, Potůček Vladimír, Šlegl Martin, Zelinková Jana, Lukáš ze Senetářova

Fotky Šebetov

Videa Šebetov

Fotky Sychotín

Videa Sychotín