8. kolo OLM 2022 – Březina

V sobotu 25. 6. 2022 jsme na domácí dráze v Březině uspořádali další kolo Okresní ligy mládeže. Soutěžilo se dvoukolově v požárním útoku. Náš sbor reprezentovaly dvě družstva mladších a jedno starších.

Mladší béčko předvedlo dva vyrovnané útoky za 17 vteřin. V prvním pokusu dosáhlo času 17,32, když vpravo bylo nastříkáno už v 16,82. Druhý pokus předvedli proudaři téměř identické sestřiky a časomíra se zastavila na čase 17,68. V konečném pořadí obsadila Březina B druhé místo ?. Áčku se nevydařil první pokus, když ho dokončilo až v čase 18,40. Tento čas stačil na průběžné třetí místo, hneda za béčkem. Ve druhém pokusu tak mělo áčko co napravovat. Zlepšení přišlo, ale výsledný čas 17,57 na posun výše v pořadí nestačil. Březina A, tak skončila na 3. místě ?. Starší před soutěží určitě měli v hlavě, že poslední dva roky domácí soutěž pokazili, ale letos se nic takového nestalo. V prvním kole předvedli svůj letošní nejlepší útok a za čas 15,55 (15,09 rychlejší proud) celou soutěž vyhráli ??.

Stupně vítězů:

Mladší:

? Velké Opatovice A

? Březina B

? Březina A

Starší:

? Březina

? Velké Opatovice

? Těchov

Složení družstev:

Mladší „A“: Bednářová Monika, Buček Albert, Holíková Tereza, Hošková Lenka, Jureček Matěj, Kozáková Lucie, Zelinková Jana

Mladší „B“: Hošková Denisa, Hošková Lenka, Jureček Matěj, Müller Matěj, Packová Kateřina, Polák Dominik, Zelinková Jana

Starší: Bednaříková Linda, Buček Radek, Holíková Kateřina, Neužil Dalibor, Neužil Štěpán, Potůček Tomáš, Šlegl Martin

Výsledky

Videa

fotky budou doplněny v průběhu týdne

Děkujeme všem sponzorům, kteří nás dlouhodobě podporují, i těm, kteří nám darovali ceny pro děti ?. Moc si toho vážíme, bez Vaší podpory bychom soutěž nemohli uspořádat.

obec Březina, Holík stav, Ilastan, Potrusil, Stavební výtahy Miloslav Karásek, Profigrass, Stolařství Neužil, Farma Noe, Vida, Bongo, JumpPark