3. kolo OLM 2022 – Bořitov

V sobotu 14. 5. 2022 jsme se zúčastnili 3. kola OLM v Bořitově. Soutěžilo se v disciplínách štafeta 4×60 a požární útok CTIF. Z našeho sboru se zúčastnilo jedno družstvo mladších a jedno starších.

Mladší začali na požárním útoku CTIF. I přes zaváhání při roztahování první hadice špatně uvázeném uzlu jsme s celkovým časem 99,71 obsadili 2. místo. Ve štafetě 4×60 jsme si v lepší pokusu připsali čas 54,62 a obsadili 3. místo. V celkovém součtu disciplín jsme měli součet 5, stejně jako Žernovník. Díky tomu, že jsme se umístili lépe v hlavní disciplíně, jsme skončili stejně, jako minulý týden na 2. místě. ?

Starším se tento závod absolutně nepodařil. V požárním útok CTIF jsme stejně jako mladší zaváhali u roztahování první hadice. K už tak nepovedenému času jsme dostali ještě 100 trestných vteřin navíc a obsadili 8. místo. Výsledek jsem chtěli alespoň trochu vylepšit ve štafetě. Jenže v rychlejší čtveřici, která měla zaběhnout lepší čas, následoval pád z kladiny a neplatný pokus. Započítával se nám tedy horší pokus, a to čas 62,10, který stačil na 10. místo. V celkovém pořadí jsme skončili na 10. místě z 11.

Složení družstev:

Mladší: Buček Albert, Hošková Denisa, Hošková Lenka, Jureček Matěj, Kozáková Lucie, Müller Matěj, Polák Dominik, Zelinková Jana, Bára z Velkých Opatovic

Starší: Bednaříková Linda, Buček Radek, Holíková Kateřina, Hošková Lenka, Neužil Dalibor, Neužil Štěpán, Polák Dominik, Potůček Tomáš, Šlegl Martin

Fotky

Videa